"Вар'єте"
- Крила курячі 6 шт.
- Пюре (картопляне) 500 г
- Морква (по-корейськи) 100 г
Курячі крильця посолити, поперчити + спеції для курки і поставити у духовку (на 180 градусів) до золотистої скоринки. Приготувати із картоплі густе пюре, додати часник рубаний, яйце, скачати кульки. За 10 хв до готовності крил картопляні кульки обваляти у панірувальних сухарях і викласти запектися до крил. На тарілку покласти лист салату (спідничка), три кульки картопляних (голова і груди), двоє крилець (ноги), прикрасити голову корейською морквою (волосся). Подати до пива.
Кулинарный сайт ресторан. Googl кулинарные рецепты сайт хорошая кухня.
Тыква Горлянка бронза: пирог из тыквы.
Приготовление плова в мультиварке делиманоПлов В Мультиварке Рецепт. Авторские рецепты
Рецепт Салат Гнездо глухаря (с фотографиями. Рецепт салата цезарь, сервировка стола.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter