"Вар'єте"

ДРУГІ СТРАВИ
679 "Вар'єте"
Фото -
інгредієнти:
  • Крила курячі 6 шт.
  • Пюре (картопляне) 500 г
  • Морква (по-корейськи) 100 г

Курячі крильця посолити, поперчити + спеції для курки і поставити у духовку (на 180 градусів) до золотистої скоринки. Приготувати із картоплі густе пюре, додати часник рубаний, яйце, скачати кульки. За 10 хв до готовності крил картопляні кульки обваляти у панірувальних сухарях і викласти запектися до крил. На тарілку покласти лист салату (спідничка), три кульки картопляних (голова і груди), двоє крилець (ноги), прикрасити голову корейською морквою (волосся). Подати до пива.

Кулинарный сайт ресторан. Googl кулинарные рецепты сайт хорошая кухня.

Тыква Горлянка бронза: пирог из тыквы.

Приготовление плова в мультиварке делиманоПлов В Мультиварке Рецепт. Авторские рецепты

Рецепт Салат Гнездо глухаря (с фотографиями. Рецепт салата цезарь, сервировка стола.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter