Варено-тушкована телятина
- Телятина
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Вода
- Масло топлене
- Лист лавровий 4 шт.
- Перець горошком 7 шт.
Нарізати телятину порційними скибами, викласти м'ясо на дно казана і залити водою, щоб м'ясо покрило на 3 пальці.
Зняти піну, у бульйон додати лавровий лист, перець горошком і трохи солі. Накрити кришкою, зробити маленький вогонь і залишити на 2-2,5 години доки вода не випарується.
Потім у м'ясо додати топлене масло, почати обсмажувати із двох сторін. Нарізати цибулю крупно.
Обсмажену телятину викласти на тарілку. У порожній казан з-під м'яса покласти цибулю. Зібрати цибулею всі шкварочки і смажити до напівготовності, трохи посолити.
Цибулю відсунути у сторону, і знову покласти м'ясо. Зверху на варено-смажену телятину викласти цибулю. Закрити кришкою і тушкувати 25 хв.
На гарнір найкраще підходить гречана каша, зверху на кашу полити масло з цибулею з-під м'яса.
Готовим со вкусом: кулинарные сайты с рецептами и фото. Рецепты для мультиварки, вкусно.
recepti.biz Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Очень вкусные кексы: кексы и маффины рецепты с фото. Готовим со вкусом.
Готовим со вкусом: рецепты с мидиями с фото.
Купить оболочку для изготовления - приготовление домашней мясной колбасы. Купить мясные продукты.
Чанахи рецепт. Рецепт приготовления чанахи.
Профессиональные кулинарные сайты. Сайты кулинарные мастер-класс.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter