Валенсійська паелья з кроликом
- Рис 500 г
- Курка 500 г
- Кролик 700 г
- Помідор (свіжий) 3 шт.
- Квасоля (стручкова) 200 г
- Квасоля (біла, консервована) 1 скл.
- Олія рослинна 0.5 скл.
- Паприка солодка мелена 0.5 ст.л.
- Шафран 0.5 ч.л.
Курку і кролика порубати шматками. Помідори очистити від шкірки (залити окропом на пару хвилин), порізати.
Сковороду поставити на сильний вогонь, влити олію, розігріти.
Викласти шматки курки і кролика на сковороду і підсмажувати хвилин 10, постійно помішуючи.
Зменшити вогонь до середнього.
У центр сковорідки викласти помідори, посипати їх паприкою і шафраном.
Поверх помідорів покласти стручкову і білу квасолю.
Перемішати вміст сковороди, влити стільки холодної води, щоб вона тільки покрила всі інгредієнти паельї.
Довести до кипіння.
Акуратно всипати рис, щоб він заповнив весь вільний простір.
Вогонь зменшити до мінімуму, готувати, доки рис не вбере всю воду, близько 30 хвилин.
Рис зрідка помішувати.
ЗдесьМясных, фруктовых и экзотических салатов
Вкусные рецепты для похудения - кулинарные сайты с рецептами и фото. Мультиварка Philips.
Картошка В Мультиварке Рецепты: рогалики рецепты с фото. Осетинские пироги на заказ.
Рецепт приготовления сельдь под шубой www.recepti.biz.ua
Рецепт бисквитного рулета с кремомКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
ТутУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Безумно вкусные рецепты блюд - рецепт крем заварной. Простые рецепты блюд.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter