Узі
- Рис 2 скл.
- Горошок зелeний 1 скл.
- Баранина 150 г
- Фарш (із баранини) 150 г
- Гриби 200 г
- Гвоздика 0.5 ч.л.
- Сіль
М'ясо і гриби дрібно нарізати.
На невеликій кількості олії трохи обсмажити м'ясо.
Потім додати гриби і мелену гвоздику. Просмажити 2-3 хвилини.
Всипати горошок.
Слідом за горошком відправити заздалегідь замочений на годину в гарячій, трохи підсоленій воді, злитий і один раз промитий рис. Посолити.
Все це залити водою так, щоб трохи прикрити (на 2 склянки рису 1,5 склянки води). Довести до кипіння, перемішати, щільно накрити кришкою і поставити на найменший вогонь на 40 хвилин (у процесі готування ні в якому разі не відкривати).
Зняти з вогню, акуратно перемішати і залишити остигати.
Свіжі фісташки розрізати на половинки і обсмажити в олії. Викласти на тарілку.
У ту ж сковорідку викласти фарш. Приправити 1/4 ч. л. меленої гвоздики і посолити. Добре обсмажити, але не пересушити. Змішати з фісташками.
Тісто Філо розрізати на квадрати (щоб тісто не сохло, накрити його рушником) і викласти у невелику піалу.
На дно покласти 1 столову ложку фаршу з фісташками.
Зверху викласти рис.
Згорнути як конверт.
Перевернути і викласти на деко, застелене пекарським папером.
Змастити яйцем і посипати кунжутом.
Поставити в духовку при температурі 180°С на 15 хвилин. Стежити, щоб не пересохли.
Подавати із салатом або несолодким йогуртом.
Купить кондитерку: украшения для торта из крема.
Рецепт торт медовик крем. Рецепты крема для торта медовик.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter