Узбецький плов
- Баранина 1 кг
- Олія рослинна 300 мл
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Часник 15 зуб.
- Перець червоний пекучий 1 шт.
- Рис 1 кг
- Морква 1 шт.
- Зира 1 ч.л.
- Сіль 1 ст.л.
Поставити казан на сильний вогонь. Нагріти олію, обсмажити очищену цибулину до чорноти, вийняти її. Покласти нарізане м'ясо. Смажити 5-6 хв до золотавої скоринки; вийняти із казана.
Цибулю очистити і нарізати кільцями. Олію знову нагріти, обсмажити у казані цибулю, помішуючи, до золотистого кольору. Повернути у казан м'ясо, смажити, помішуючи, разом із цибулею. Моркву нарізати тонкою соломкою, висипати на м'ясо із цибулею, через 2 хв перемішати. Готувати 10-15 хв.
Зменшити вогонь до середнього, злегка приправити зірою. Влити гарячу воду, щоб вона покрила зирвак на 1 см. Покласти стручок сухого червоного перцю. Коли вода закипить, зменшити вогонь. Готувати без кришки 40 хв.
Додати 1 ст. л. солі, 0,5 ч. л. гострого червоного перцю і 0,5 ч. л. зіри. Вставити неочищені 3 головки часнику. Поверх викласти рис, розрівняти. Влити 1 л окропу, не порушуючи шар рису. Рис повинен бути покритий водою на 1,5 см.
Збільшити вогонь. Коли вода закипить, зменшити вогонь і ще раз приправити зірою. Коли рис вбере воду, проткнути його паличкою у декількох місцях, накрити тарілкою, потім кришкою. Залишити на 20 хв на малому вогні.
Рецепты простые первые блюда. Кулинарные рецепты первых блюд.
Салати з фетою рецепт з фотосалати з фетою
Готовим со вкусом: салати з фото рецепти.
Рецепт торта из творога без выпечкиСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты
Рецепты приготовления счастья: рецепты пошагово с фото. Как приготовить вкусный шашлык.
Эспрессо кофе рецептэспрессо
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter