Узбецький плов

ДРУГІ СТРАВИ
609 Узбецький плов
Фото - Узбецький плов
інгредієнти:
  • Баранина 1 кг
  • Олія рослинна 300 мл
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Часник 15 зуб.
  • Перець червоний пекучий 1 шт.
  • Рис 1 кг
  • Морква 1 шт.
  • Зира 1 ч.л.
  • Сіль 1 ст.л.

Поставити казан на сильний вогонь. Нагріти олію, обсмажити очищену цибулину до чорноти, вийняти її. Покласти нарізане м'ясо. Смажити 5-6 хв до золотавої скоринки; вийняти із казана.

Цибулю очистити і нарізати кільцями. Олію знову нагріти, обсмажити у казані цибулю, помішуючи, до золотистого кольору. Повернути у казан м'ясо, смажити, помішуючи, разом із цибулею. Моркву нарізати тонкою соломкою, висипати на м'ясо із цибулею, через 2 хв перемішати. Готувати 10-15 хв.

Зменшити вогонь до середнього, злегка приправити зірою. Влити гарячу воду, щоб вона покрила зирвак на 1 см. Покласти стручок сухого червоного перцю. Коли вода закипить, зменшити вогонь. Готувати без кришки 40 хв.

Додати 1 ст. л. солі, 0,5 ч. л. гострого червоного перцю і 0,5 ч. л. зіри. Вставити неочищені 3 головки часнику. Поверх викласти рис, розрівняти. Влити 1 л окропу, не порушуючи шар рису. Рис повинен бути покритий водою на 1,5 см.

Збільшити вогонь. Коли вода закипить, зменшити вогонь і ще раз приправити зірою. Коли рис вбере воду, проткнути його паличкою у декількох місцях, накрити тарілкою, потім кришкою. Залишити на 20 хв на малому вогні.

Рецепты простые первые блюда. Кулинарные рецепты первых блюд.

Салати з фетою рецепт з фотосалати з фетою

Готовим со вкусом: салати з фото рецепти.

Рецепт торта из творога без выпечкиСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты

Рецепты приготовления счастья: рецепты пошагово с фото. Как приготовить вкусный шашлык.

Эспрессо кофе рецептэспрессо

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter