Узбецький плов

ДРУГІ СТРАВИ
599 Узбецький плов
Фото - Узбецький плов
інгредієнти:
  • Яловичина 1 кг
  • Морква 6 шт.
  • Цибуля ріпчаста 7 шт.
  • Часник 6 зуб.
  • Рис (пропарений)
  • Олія соняшникова
  • Сіль

Узбецький плов інгредієнти

Рис добре промити і замочити в холодній воді.

Узбецький плов Цибулю нарізати півкільцями.

Моркву нарізати навскоси, щоб вийшли пластинки - упоперек брусочками.

М'ясо нарізати великими шматками (як на шашлик).

фото Узбецький плов У киплячу олію покласти м'ясо. Все смажити на сильному вогні.

Узбецький плов Яловичина Смажити м'ясо до рум'яної скоринки.

Узбецький плов Морква У обсмажене м'ясо додати цибулю. Вогонь не зменшувати.

Узбецький плов Цибуля ріпчаста Смажити цибулю до золотистого кольору.

Узбецький плов Часник Потім додати моркву. Вогонь не зменшувати.

Узбецький плов Рис Смажити моркву до готовності.

Узбецький плов Олія соняшникова В отриману масу додати 1 літр окропу, посолити і поперчити.

Узбецький плов Сіль Додати набряклий рис (залишки води з рису злити). Рідини повинно бути на два пальці більше вмісту, у середину покласти головку часнику. Варити під закритою кришкою на сильному вогні до википання рідини. Як рідина википить (але не повністю), вогонь зменшити на мінімум і варити до повного приготування рису. Якщо вода википить, а рис буде жорсткуватий, то води слід додати. Вміст не помішувати і стежити, щоб не пригоріло.

Узбецький плов

 

Очень вкусные кексы: кексы и маффины рецепты. Кексы в магазине Rozetka.

Рецепты Для Мультиварки - медовик рецепт. Поможем выйти замуж в Германию.

Картошка В Мультиварке Рецепты: блины с грибами рецепт с фото.