Узбецький плов
- Яловичина 1 кг
- Морква 6 шт.
- Цибуля ріпчаста 7 шт.
- Часник 6 зуб.
- Рис (пропарений)
- Олія соняшникова
- Сіль
Рис добре промити і замочити в холодній воді.
Цибулю нарізати півкільцями.
Моркву нарізати навскоси, щоб вийшли пластинки - упоперек брусочками.
М'ясо нарізати великими шматками (як на шашлик).
У киплячу олію покласти м'ясо. Все смажити на сильному вогні.
Смажити м'ясо до рум'яної скоринки.
У обсмажене м'ясо додати цибулю. Вогонь не зменшувати.
Смажити цибулю до золотистого кольору.
Потім додати моркву. Вогонь не зменшувати.
Смажити моркву до готовності.
В отриману масу додати 1 літр окропу, посолити і поперчити.
Додати набряклий рис (залишки води з рису злити). Рідини повинно бути на два пальці більше вмісту, у середину покласти головку часнику. Варити під закритою кришкою на сильному вогні до википання рідини. Як рідина википить (але не повністю), вогонь зменшити на мінімум і варити до повного приготування рису. Якщо вода википить, а рис буде жорсткуватий, то води слід додати. Вміст не помішувати і стежити, щоб не пригоріло.
Очень вкусные кексы: кексы и маффины рецепты. Кексы в магазине Rozetka.
Рецепты Для Мультиварки - медовик рецепт. Поможем выйти замуж в Германию.
Картошка В Мультиварке Рецепты: блины с грибами рецепт с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter