Устриці з винним соусом
- Устриці 4 шт.
- Вино (напівсолодке) 80 мл
- Олія оливкова 10 г
- Масло вершкове 20 г
- Сік лимонний 6 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Селера (сушена) 1 ст.л.
- Часник 3 зуб.
- Паприка солодка мелена 0.5 ст.л.
- Сіль (морська)
- Перець чорний (мелений)
- Петрушка 1 пуч.
Помити устриці, розкрити, вийняти м'ясо, панцирі очистити під проточною водою.
Соус винний. Вилити у невеликий сотейник рідину з устриць, масло вершкове, вино напівсолодке, товчену ріпчасту цибулю і сушeний корінь селери.
Поставити на плиту.
Додати трохи води і випарювати, доки не стане у 3 рази менше соусу.
Зняти з плити, посолити помішуючи морською сіллю.
Соус часниковий, червоний. На найдрібнішійй тертці натерти часник, додати оливкову олію, паприку, сіль.
Гарно все розтерти в маленькій чашці.
У чисті панцирі покласти м'ясо.
Рівномірно вилити винний соус, поперчити чорним меленим перцем.
Закрити другими половинками панцира устриці і поставити на 10 хвилин у заздалегідь розігріту духовку до 190 градусів.
Подавати можна із закритими кришками або без кришок.
Прикрасити чищеними часточками лимона або лайма, гілочкою петрушки і часниковим соусом.
recepti.biz.ua Салат из брокколи с соусом
Чанахи рецепт с фотоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Эспрессо кофеварка magic cappuccino тут
Авторская меню рецепты от шеф повара мастер класс. Рецепты от шеф поваров мастер классы.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter