Улюблена страва угорців
- Яловичина 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Паприка 15 г
- Часник 2 зуб.
- Кмин 0.5 ч.л.
- Картопля
- Перець солодкий зелений 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Бульйон (м´ясний)
Яловичину нарізати кубиками невеликими. У казані розігріти жир або олію і обсмажити нарізану цибулю. Зменшити вогонь і покласти паприку, швидко перемішати і додати м'ясо. Посолити й тушкувати під кришкою. Коли випарується сік, додати подрібнений часник, змішаний із кмином. Долити трохи води і тушкувати на повільному вогні. М'ясо має не варитися, а тушкуваттися у малій кількості рідини.
Нарізати кубиками картоплю, перець і помідор. Коли м'ясо майже готове, дати рідині випаруватися, щоб залишився майже один жир і додати картоплю. Тушкувати 10 хв. Потім долити бульйон, покласти перець і помідор. Варити до готовності.
Пудинг шоколадный, дёшево: шоколадный пудинг. Рецепт Пудинга с творогом.
Рецепты вкусных блюд для Вас: рецепти з фото. Фотограф Елена Дерюгина.
Кухня рецепты пост. Православный пост рецепты.
Рецепты Приготовления - самые вкусные мясные салаты.
Мебель от производителя недорого - страви для святкового столу. Мебельный интернет магазин.
Домашний майонез калорийностьПроизводство майонеза, масла
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter