Українські деруни з салом
- Картопля 6 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сало 200 г
- Ковбаса (варена) 200 г
- Яйце 2 шт.
- Борошно 0.5 скл.
- Сіль
- Спеції
- Олія рослинна
Сало нарізати тоненькою соломкою. Ковбасу теж.
Моркву очистити і натерти на крупній тертці.
Цибулю очистии й нарізати соломкою.
Картоплю нарізати соломкою.
Можна потерти на тертці для корейської моркви.
Всі змішати у великій мисці, посолити, поперчити.
До цієї маси додати 2 яйця і півсклянки борошна.
Все добре перемішати.
Розігріти сковорідку. На соняшниковій олії смажити млинці на невеликому вогні з двох боків до золотистої скоринки.
Деруни виходять хрусткими, дуже смачними і дуже ситними.
Конфеты с логотипом компании: конфеты карамель. Вкусный марципан.
recepti.biz.uaРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты бездрожжевого теста для хлеба.
Мультиварка Philips - немецкая кухня рецепты с фото. Готовим со вкусом.
Оригинальные Кремы - рецепт бисквитного рулета с кремом.
Картошка В Мультиварке Рецепты: рецепты с мидиями с фото. Поможем выйти замуж в Германию.
Грибной пирог со шпинатом. Пирог со шпинатом и щавелем.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter