Угорський папрікаш із курячого м'яса
- Грудка куряча 2 шт.
- Помідор 4 шт.
- Сік томатний (густий) 1 скл.
- Перець болгарcький 4 шт.
- Сметана 250 г
- Борошно 1.5 ст.л.
- Перець чилі (мелений) 1 ч.л.
- Паприка (мелена) 3 ст.л.
- Часник 6 зуб.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Олія 3 ст.л.
- Спеції (сіль, перець мелений)
У сотейник налити 3 ст. л. олії.
Спасерувати нарізану ріпчасту цибулю до золотистого кольору.
Додати нарізане кубиками куряче м'ясо.
М'ясу дати трохи обсмажитися і покритися скоринкою.
Додати мелений перець чилі 1 ч. л. (або стручок свіжого червоного перцю чилі); нарізаний кубиками червоний болгарський перець, протушкувати пару хвилин.
У сотейник додати помідори (натерті на тертці, без шкірки), склянку густого томатного соку, 2-3 роздавлених зубчика часнику, 2-3 ст. л. червоної паприки. Посолити, поперчити, закрити кришкою, і проварити 30 хвилин на невеликому вогні.
Сметану змішати з 1,5 ст. л. борошна.
У сотейник до соусу додати сметану, змішану з борошном.
Розмішати, спробувати ще раз на сіль, якщо треба, досолити.
Закрити кришкою і протушкувати ще хвилин десять.
Подавати з картопляним пюре або з відвареним розсипчастим рисом.
recepti.biz Сборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты Холодных закусок к водке. Рецепты русских Холодных закусок.
Готовим со вкусом - салаты с фото. Готовим рыбу.
Рецепты выпечки с фото: украинская выпечка рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter