Угорський папрікаш із курячого м'яса

ДРУГІ СТРАВИ
653 Угорський папрікаш із курячого м'яса
Фото - Угорський папрікаш із курячого м'яса
інгредієнти:
  • Грудка куряча 2 шт.
  • Помідор 4 шт.
  • Сік томатний (густий) 1 скл.
  • Перець болгарcький 4 шт.
  • Сметана 250 г
  • Борошно 1.5 ст.л.
  • Перець чилі (мелений) 1 ч.л.
  • Паприка (мелена) 3 ст.л.
  • Часник 6 зуб.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Олія 3 ст.л.
  • Спеції (сіль, перець мелений)

Угорський папрікаш з курячого м'яса інгредієнти У сотейник налити 3 ст. л. олії.

Угорський папрікаш з курячого м'яса Спасерувати нарізану ріпчасту цибулю до золотистого кольору.

фото Угорський папрікаш з курячого м'яса Додати нарізане кубиками куряче м'ясо.

Угорський папрікаш з курячого м'яса Грудкакуріная М'ясу дати трохи обсмажитися і покритися скоринкою.

Угорський папрікаш з курячого м'яса Помідор Додати мелений перець чилі 1 ч. л. (або стручок свіжого червоного перцю чилі); нарізаний кубиками червоний болгарський перець, протушкувати пару хвилин.

Угорський папрікаш з курячого м'яса Сік томатний У сотейник додати помідори (натерті на тертці, без шкірки), склянку густого томатного соку, 2-3 роздавлених зубчика часнику, 2-3 ст. л. червоної паприки. Посолити, поперчити, закрити кришкою, і проварити 30 хвилин на невеликому вогні.

Угорський папрікаш з курячого м'яса Перець болгарcкій Сметану змішати з 1,5 ст. л. борошна.

Угорський папрікаш з курячого м'яса Сметана У сотейник до соусу додати сметану, змішану з борошном.

Угорський папрікаш з курячого м'яса Борошно Розмішати, спробувати ще раз на сіль, якщо треба, досолити.

Закрити кришкою і протушкувати ще хвилин десять.

Подавати з картопляним пюре або з відвареним розсипчастим рисом.

recepti.biz Сборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Рецепты Холодных закусок к водке. Рецепты русских Холодных закусок.

рецепты пудингов для детей

Готовим со вкусом - салаты с фото. Готовим рыбу.

Рецепты выпечки с фото: украинская выпечка рецепты с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter