Угорський гуляш
- Яловичина 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Картопля 4 шт.
- Помідор 2 шт.
- Перець болгарський 3 шт.
- Олія рослинна
- Борошно 80 г
- Яйце 1 шт.
- Сіль
Розігріти олію, обсмажити нашатковану цибулю, додати шматочки нарізаного кубиками м'яса, обсмажувати 10-15 хвилин.
Додати води, накрити кришкою і тушкувати.
Нарізати кубиками картоплю, помідор, перці.
Незадовго до готовності м'яса додати ще води, нарізані овочі, посолити і довести до готовності на середньому вогні.
За 5-10 хвилин до готовності супу приготувати чипетке.
Із борошна, яєць, води замісити тісто (як на локшину), розкачати дуже тонко, у пласт 1 мм, і руками відщипувати маленькі безформні шматочки і опускати у киплячий суп.
Як тільки вони спливуть на поверхню, суп готовий.
Правильне харчування меню на деньправильне харчування
www.recepti.biz.uaРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Плов рецепт приготовленияКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Каллы из мастики видеокаллы из мастики
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter