Угорський гуляш
- М´ясо (яловичина або свинина) 700 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 1 зуб.
- Паприка червона (болгарський перець) 1 шт.
- Помідор 2 шт.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Приправа (для м´яса) 1 ст.л.
- Бульйон м´ясний (можна з кубика) 250 мл
- Майоран 1 ч.л.
- Лавровий лист 2 шт.
- Сіль
- Перець чорний (горошком)
- Перець чорний мелений
Приправу змішати з нарізаним шматочками м'ясом.
Залишити на 10 хвилин, потім обсмажити в рослинній олії з усіх боків.
Почистити цибулю, часник, вимити паприку і помідори.
Нарізати великими шматочками цибулю, додати до м'яса.
Влити склянку м'ясного бульйону і додати крупно нарізаний перець.
Крупно нарізані помідори.
Все добре перемішати, довести до кипіння.
Засипати 1 ч. л. сухого майорану.
Лавровий лист і 2 ст. л. томату, перець горошком, дрібно порізаний часник, посолити.
Довести до кипіння, зменшити вогонь, під кришкою тушкувати близько години.
У кінці досолити і поперчити. На гарнір відварити спагеті, можна картопляне пюре, гречку, локшину, рис.
Готовим со вкусом: салат с копченым мясом рецепт.
Рецепты вкусных блюд - кулинарные рецепты первые блюда.
рецепт приготовления салата хе из Курицы
Как правильно готовить салат мимоза. Салат мимоза яблоко.
Пирог со шпинатом в мультиваркеРусские пироги на заказ! Быстрая доставка прямо из печки! Есть самовывоз
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter