Угорський гуляш

ДРУГІ СТРАВИ
672 Угорський гуляш
Фото - Угорський гуляш
інгредієнти:
  • Свинина 700 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Помідор (у власному соку) 400 г
  • Печериці 200 г
  • Сметана 150 г
  • Паприка
  • Петрушка
  • Масло вершкове
  • Олія рослинна
  • Бульйон

Угорський гуляш інгредієнти На сковороду покласти вершкове масло (трохи) і налити трохи олії, на цій суміші обсмажити дрібно нарізану ріпчасту цибулю.

Угорський гуляш На олії обсмажити порізане невеликими шматочками м'ясо. Обсмажену цибулю покласти на дно форми для запікання, зверху укласти обсмажене м'ясо і печериці.

фото Угорський гуляш Зверху укласти попередньо очищені і нарізані помідори у власному соку. Залити все бульйоном і додати трохи соку, що залишився від помідорів. Посолити, поперчити, додати трохи паприки і приправу для гуляшу. Накрити все фольгою і відправити у духовку. Запікати при температурі 250 градусів близько 2 годин.

Угорський гуляш Свинина У готову страву додати сметану і зелень.

Угорський гуляш Цибуля ріпчаста На гарнір подати гречку.

 

Как приготовить летний салат - рецепты салаты. Рецепты Приготовления.

Интересные кулинарные сайтыКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter