Угорський гуляш
- Свинина 700 г
 - Цибуля ріпчаста 2 шт.
 - Помідор (у власному соку) 400 г
 - Печериці 200 г
 - Сметана 150 г
 - Паприка
 - Петрушка
 - Масло вершкове
 - Олія рослинна
 - Бульйон
 
 На сковороду покласти вершкове масло (трохи) і налити трохи олії, на цій суміші обсмажити дрібно нарізану ріпчасту цибулю.
 На олії обсмажити порізане невеликими шматочками м'ясо. Обсмажену цибулю покласти на дно форми для запікання, зверху укласти обсмажене м'ясо і печериці.
 Зверху укласти попередньо очищені і нарізані помідори у власному соку. Залити все бульйоном і додати трохи соку, що залишився від помідорів. Посолити, поперчити, додати трохи паприки і приправу для гуляшу. Накрити все фольгою і відправити у духовку. Запікати при температурі 250 градусів близько 2 годин.
 У готову страву додати сметану і зелень.
 На гарнір подати гречку.
Как приготовить летний салат - рецепты салаты. Рецепты Приготовления.
Интересные кулинарные сайтыКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter