Угорський гуляш
- М´ясо (свинина) 600 г
- Картопля 600 г
- Перець солодкий (червоний) 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Помідор 3 шт.
- Борошно 1 ст.л.
- Масло вершкове 50 г
- Олія соняшникова
- Лист лавровий 2 шт.
- Петрушка
- Перець пекучий
Нарізати м'ясо шматочками.
Обсмажити.
Нарізати цибулю кубиками. Коли м'ясо трохи підсмажиться, додати цибулю і теж трохи обсмажити.
У каструлю викласти м'ясо із цибулею, додати окріп (близько 1 літр), тушкувати м'ясо до готовності.
Картоплю нарізати кубиками.
Обсмажити у невеликій кількості олії на сильному вогні. Краще смажити невеликими порціями, так обсмажиться вся картопля.
Коли м'ясо майже готове, викласти картоплю. Тушкувати до готовності картоплі. Додати столову ложку борошна, злегка обсмажену у вершковому маслі і розведену у холодній воді.
Нарізати помідори кубиками.
Перець нарізати теж кубиками.
Додати помідори, перець, дрібку пекучого перцю, лавровий лист, посолити, додати ще гарячої води, щоб покрило гуляш, довести до кипіння.
Додати петрушку і зняти з вогню.
Дати настоятися 15 хвилин.
Кулинарные рецепты от Tramontina - мясные салаты с грибами. Как приготовить летний салат.
http://recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Классический торт наполеон рецепт с фотоЭлектронная библиотека классической литературы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter