Тюрбан-муслін
- Тріска 1.5 кг
- Кета 300 г
- Вершки (подвійні) 500 г
- Сіль
- Масло вершкове 50 г
- Перець білий
- Білок яєчний 3 шт.
Форму змастити маслом і викласти пластинками риби.
Муслін. Порізати дрібно філе риби. Змолоти комбайном. Додати спеції, сіль і по одному білки, змолоти. Поступово додати вершки. Перемолоти.
У форму покласти муслін.
Закрити все пластинками рибки. Форму поставити на водяну баню.
Змастити маслом, накрити папером для випічки, у центрі паперу треба зробити розрізи, щоб пара могла виходити. Всю конструкцію (з водяною банею) відправити в духовку на 40-50 хвилин при температурі 190 градусів.
Дістати з духовки, вилити зайву рідину. Дати постояти хвилин 10, перевернути на тарілку. Подавати або гарячим або холодним. Соус окремо.
рецепты салатов Рыбные консервы
recepti.biz Кулинарные рецепты. Рецепты и советы
Очень вкусные рецепты блюд: кулинарный сайт. Кулинарные рецепты (С фото.
Как приготовить вкусный шашлык: новогодние рецепты закусок.
Салаты из рыбы и морепродуктов рецепты. Рецепт салата из лапши и морепродуктов.
http://recepti.biz.uaРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter