Тюрбан-муслін

ДРУГІ СТРАВИ
628 Тюрбан-муслін
Фото - Тюрбан-муслін
інгредієнти:
  • Тріска 1.5 кг
  • Кета 300 г
  • Вершки (подвійні) 500 г
  • Сіль
  • Масло вершкове 50 г
  • Перець білий
  • Білок яєчний 3 шт.

Тюрбан-муслін інгредієнти Форму змастити маслом і викласти пластинками риби.

Тюрбан-муслін Муслін. Порізати дрібно філе риби. Змолоти комбайном. Додати спеції, сіль і по одному білки, змолоти. Поступово додати вершки. Перемолоти.

фото Тюрбан-муслін У форму покласти муслін.

Тюрбан-муслін Тріска Закрити все пластинками рибки. Форму поставити на водяну баню.

Тюрбан-муслін Кета Змастити маслом, накрити папером для випічки, у центрі паперу треба зробити розрізи, щоб пара могла виходити. Всю конструкцію (з водяною банею) відправити в духовку на 40-50 хвилин при температурі 190 градусів.

Тюрбан-муслін Сливки Дістати з духовки, вилити зайву рідину. Дати постояти хвилин 10, перевернути на тарілку. Подавати або гарячим або холодним. Соус окремо.

рецепты салатов Рыбные консервы

recepti.biz Кулинарные рецепты. Рецепты и советы

Очень вкусные рецепты блюд: кулинарный сайт. Кулинарные рецепты (С фото.

Как приготовить вкусный шашлык: новогодние рецепты закусок.

Салаты из рыбы и морепродуктов рецепты. Рецепт салата из лапши и морепродуктов.

http://recepti.biz.uaРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки