"Тюльпани" з баклажанів
- Баклажан 6 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Гриби 100 г
- Олія рослинна
- Яйце 3 шт.
- Молоко 0.75 скл.
- Сир твердий 100 г
- Сіль
Вирізати баклажани у вигляді "тюльпанів", сіль покласти у середину, залишити на кілька хвилин.
М'якоть баклажанів посолити, помити.
Покласти в окріп і відварити.
Потім промити і злегка обсмажити в олії.
Нарізати смужками болгарський перець, моркву, обсмажити, покласти 1 помідор (без шкірки).
Гриби окремо протушкувати, злегка обсмажити.
У середину баклажанів покласти гриби. Потім пюре з м'якоті баклажанів покласти в мішечок з насадкою і заповнити баклажани.
У форму знизу покласти трохи натертого сиру, обсмажений болгарський перець, моркву з помідорами. Укласти баклажани.
Поверх баклажанів полити соусом з молока, яєць, голландського сиру і поставити в розігріту духовку запікати до готовності при температурі 180-200°С.
recepti.biz.uaПраздничное агентство
Торт грильяжный лучано рецепт с фотоСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter