"Тюльпани" з баклажанів

ДРУГІ СТРАВИ
749 "Тюльпани" з баклажанів
Фото -
інгредієнти:
  • Баклажан 6 шт.
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Гриби 100 г
  • Олія рослинна
  • Яйце 3 шт.
  • Молоко 0.75 скл.
  • Сир твердий 100 г
  • Сіль

Вирізати баклажани у вигляді "тюльпанів", сіль покласти у середину, залишити на кілька хвилин.

М'якоть баклажанів посолити, помити.

фото Покласти в окріп і відварити.

 

Потім промити і злегка обсмажити в олії.

Нарізати смужками болгарський перець, моркву, обсмажити, покласти 1 помідор (без шкірки).

Гриби окремо протушкувати, злегка обсмажити.

У середину баклажанів покласти гриби. Потім пюре з м'якоті баклажанів покласти в мішечок з насадкою і заповнити баклажани.

У форму знизу покласти трохи натертого сиру, обсмажений болгарський перець, моркву з помідорами. Укласти баклажани.

Поверх баклажанів полити соусом з молока, яєць, голландського сиру і поставити в розігріту духовку запікати до готовності при температурі 180-200°С.

 

recepti.biz.uaПраздничное агентство

Торт грильяжный лучано рецепт с фотоСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter