Тюфтельки
- Фарш свинячий - 500 г
- Шампіньйон - 800 г
- Цибуля - 3 шт
- Часник - 3 зуб.
- Морква - 1 шт
- Рослинна олія для смаження
- Сіль (за смаком)
- Перець чорний (за смаком)
- Яйце - 1 скл.
- Рис (відварений) - 1 мл
300 г печериць очистити і разом з цибулею і часником подрібнить кухонним комбайном.
Вийде ось така суміш.
У цю суміш додаємо свинячий фарш, солимо, перчимо, додаємо відварений рис, вбиваємо одне яйце. Перемішуємо.
Формуємо з фаршу круглі тюфтельки. Викладаємо на змащений олією лист (або форму для запікання).
Решту грибів чистимо і ріжемо вздовж, обсмажуємо на рослинному маслі разом з морквою (потерти на крупній тертці) і дрібно нарізаною цибулею. .
Заливаємо грибною сумішшю тюфтельки, додаємо водички і в духовку на 30-40 хвилин при температурі 180 С. .
Через 40 хвилин дістаємо і їмо.
Можна з гарніром, можна і як самостійне блюдо.
Смачного!.
Рецепты салат с морепродуктамиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter