Тюфтельки

ДРУГІ СТРАВИ
1763 Тюфтельки
Тюфтельки
інгредієнти:
  • Фарш свинячий - 500 г
  • Шампіньйон - 800 г
  • Цибуля - 3 шт
  • Часник - 3 зуб.
  • Морква - 1 шт
  • Рослинна олія для смаження
  • Сіль (за смаком)
  • Перець чорний (за смаком)
  • Яйце - 1 скл.
  • Рис (відварений) - 1 мл 

Тюфтельки інгредієнти 300 г печериць очистити і разом з цибулею і часником подрібнить кухонним комбайном.

Тюфтельки Вийде ось така суміш.

фото Тюфтельки У цю суміш додаємо свинячий фарш, солимо, перчимо, додаємо відварений рис, вбиваємо одне яйце. Перемішуємо.

Тюфтельки Фарш свинячий Формуємо з фаршу круглі тюфтельки. Викладаємо на змащений олією лист (або форму для запікання).

Тюфтельки Шампіньйон Решту грибів чистимо і ріжемо вздовж, обсмажуємо на рослинному маслі разом з морквою (потерти на крупній тертці) і дрібно нарізаною цибулею.  .

Тюфтельки Лук Заливаємо грибною сумішшю тюфтельки, додаємо водички і в духовку на 30-40 хвилин при температурі 180 С.  .

Тюфтельки Часник Через 40 хвилин дістаємо і їмо.

Можна з гарніром, можна і як самостійне блюдо.

Смачного!.

Рецепты салат с морепродуктамиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter