"Тутирган таук"
- Курка (обов´язково повинна бути ціла шкіра на шиї)
- Яйце - 15-20 шт
- Сметана - 200 г
- Масло вершкове (можна не класти) - 100 г
- Локшина (домашня)
- Сіль
У курки зашити нижній отвір. Якщо є дірочки в іншому місці, теж сміливо зашити.
Через шийний отвір одним пальцем акуратно відокремити шкіру від м´яса, де це можливо (необов´язково скрізь).
Приготувати начинку з 15 яєць, розтопленого масла, сметани і солі (можна яєць брати менше або більше в залежності від розміру курки і всього іншого, відповідно. У мене була невелика курка 1200-1300 г).
Необхідно закрити у курки біля шиї отвір всередину, зазвичай затикають відрізаною шиєю, у мене не було, я скористалася сарделькою, це для того, щоб вся начинка потрапила між шкірою і м´ясом, а не потрапила всередину курки. Теперь потроху у всі сторони заливаємо начинку. .
Коли всю начинку залили, тихесенько випускаємо все повітря і перев´язуємо шию.
У каструлю з холодною водою акуратно опускаємо нашу курку і готуємо її на повільному вогні півтори години. Іноді шкіра у курки лопається і трохи випливає начинка, виходить як омлет, це не страшно, вся вона не витече, а омлет теж можна поїсти.
ЩОБ НАЧИНКА не випливала, МОЖНА КУРКУ Обгорнути в чисту марлю!. .
Курку дістати і розрізати на порції. Ось така вона виходить в розрізі.
У цьому ж бульйоні відварюють капусту, поділену на 4-8 частин, картоплю половинками, моркву. Подають разом з м´ясом, а на бульйоні готують домашню локшину. .
Кому сподобається - приємного апетиту!. Вибачаюсь за якість фотографій.
Любишь сладости? Помни о фигуре: рождественские рецепты выпечки. Кулинарные рецепты от Tramontina.
www.recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты блюд с ливеромКулинарные рецепты
Таиландская кухня супы с кокосовым молокомМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только
Кухни. Купить в STOLLINE - украинская кухня. Консервы тм Tushe.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter