Тушонка з коренеплодів
- Картопля 5 шт.
- Морква (велика) 1 шт.
- Ріпа (велика) 1 шт.
- Корінь селери 200 г
- Рослинна олія (рафінована)
- Сметана (10-15% жирності) 4 ст.л.
- Сіль
- Чорний мелений перець
- Суміш спецій-карі
- Лавровий лист
- Лимонний сік 2 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
Моркву, селеру, ріпу помити й очистити, цибулю очистити, всe нарізати кубиками (приблизно 1 см). Часник порізати дрібними шматочками. У високу сковороду налити олію (стінки змастити, а по дну олія повинна трохи плавати). Скласти підготовлені овочі, обсмажувати на середньому вогні, без кришки. Очистити картоплю, порізати середніми кубиками (1,5 см). Коли овочі обсмажаться злегка, додати картоплю, полити лимонним соком, посолити, поперчити, посипати карі і ламаним лавровим листком (2 шт.), перемішати. Залити водою так, щоб вона злегка покривала овочеву суміш, зменшити вогонь, накрити кришкою. Тушкувати, зрідка помішуючи. Коли вода наполовину випарується, додати сметану, ще раз перемішати і тушкувати до готовності.
Вкуснейшие рецепты тут - ореховый торт без муки рецепт. Рецепты Тортов.
Мультиварка Philips - сирник рецепти фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter