Тушкований оселедець
3524
інгредієнти:
- Оселедець (свіжий) 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Морква 1 шт.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Вода 250 мл
- Сіль
- Спеції (для риби)
- Паприка солодка (мелена)
- Олія рослинна
Свіжий оселедець покласти на розпечену (з рослинною олією) сковороду і обсмажити на сильному вогні.
Подрібнити цибулю і моркву.
Томатну пасту розчинити 250 мл води.
Перевернути рибу, додати цибулю та моркву.
Вилити томатну пасту. Посолити, додати паприку і приправу для риби. Тушкувати на повільному вогні протягом 30 хвилин.
Кулинарные рецепты диетических блюд. Рецепт диетического хлеба на соде.
Вкусные легкие блюда. Легкие блюда из овощей.
ЗдесьРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
ТутКулинарные рецепты. Рецепты и советы
www.recepti.biz.ua фотографии блюд Украинской кухни
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі