Тушкований кролик у сметанному соусі
- Кролик 1 шт.
- Цибуля 3 шт.
- Часник 2 зуб.
- Сметана (жирність 30%) 250 г
- Бульйон (кубик) 1 шт.
- Оцет бальзамічний (біле сухе вино) 70 мл
- Сіль
- Перець
- Зелень (кмин)
Розігріти сковорідку, додати олію і обсмажити м'ясо з усіх боків.
Почистити цибулю і часник. Цибулю нарізати півкільцями, часник подрібнити.
М'ясо посолити, поперчити, викласти на тарілку.
Підготовлені цибулю і часник обсмажити у тій же сковорідці.
Влити бальзамічний оцет або біле вино, випарити майже повністю.
Додати воду, кубик бульйону, сметану. Перемішати і довести до кипіння.
Якщо використовувати вершки, то загустити соус розведеним у холодній воді крохмалем.
Досолити, якщо потрібно. Додати кмин.
У киплячий соус покласти м'ясо і тушкувати під кришкою на помірному вогні 30-40 хвилин до готовності.
Песня со словами карамель конфеты шоколад http://recepti.biz.ua
Проблеме с печенью не бывать: печеня в горщиках. Лечение в домашних условиях.
Салат с Курицей и ананасами и сыром слоямиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты для мультиварки, вкусно - приготовление пасты в мультиварке. Приготовление пасты.
Мини-Капрезе на шпажках: приготовление канапе. Канапе здесь! Канапе к столу.
Тайская кухня рецепты салатовКафе-ресторан тайской кухни
Рецепты с филе курицы с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter