Тушкований гуляш із базиліком
634
інгредієнти:
- М´ясо 600 г
- Бульйон
- Майонез
- Базилік
- Часник
- Сіль
Гуляш порізати шматочками, викласти на сковороду і додати кип'яченої теплої води або м'ясного бульйону. Дати закипіти.
Посолити, додати часник, перемішати.
Зробити малий вогонь і додати майонез та базилік, ще раз перемішати і закрити кришкою. Тушкувати хвилин 40-50 до м'якості м'яса.
Рецепты мясных закусок с фотоНабор продуктов с вкусными рецептами от шеф поваров. Доставка на дом
Рецепты Приготовления - рецепт салата с морепродуктов. Как приготовить летний салат.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - мимоза рецепт салата. Рецепты салатов на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі