Тушковані свинячі ребра у медові

ДРУГІ СТРАВИ
2217 Тушковані свинячі ребра у медові
Фото - Тушковані свинячі ребра у медові
інгредієнти:
  • Ребро свиняче 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Яблуко (кисле) 2 шт.
  • Мед 1 ст.л.
  • Сіль, перець
  • Олія рослинна

Тушковані свинячі ребра в меді інгредієнти Ребра промити й нарізати.

Тушковані свинячі ребра в меді На сковороді нагріти олію і додати мед, коли мед запіниться і злегка потемніє, викласти ребра. Мед змінить колір дуже швидко.

фото Тушковані свинячі ребра в меді Ребра обсмажити із двох сторін на більшому вогні хвилин по 5 (до появи коричневої скоринки).

Тушковані свинячі ребра в меді Ребра свинячі Ребра перекласти у казанок, долити води, щоб вона не покривала ребра на 2 см. Коли вода закипить, вогонь зменшити і накрити казанок кришкою. Тушкувати близько 30-40 хвилин.

Тушковані свинячі ребра в меді Цибуля ріпчаста Яблуко очистити від шкірки і нарізати маленькими квадратиками (можна натерти на крупній тертці). Нарізати дрібно цибулю. Через 30 хвилин від початку тушкування посолити, поперчити, перемішати. Додати яблука із цибулею і знову перемішати.

Тушковані свинячі ребра в меді Яблуко Тушкувати ще хвилин 25-30, періодично помішуючи. Потім увімкнути вогонь на максимум, зняти кришку і "випарити" зайву рідину хвилин 5-10.


recepti.biz Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Духовые шкафы: семга запеченная с картофелем в духовке. Рецепты на праздничный стол.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter