Тушковані свинячі ребра у медові
- Ребро свиняче 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Яблуко (кисле) 2 шт.
- Мед 1 ст.л.
- Сіль, перець
- Олія рослинна
Ребра промити й нарізати.
На сковороді нагріти олію і додати мед, коли мед запіниться і злегка потемніє, викласти ребра. Мед змінить колір дуже швидко.
Ребра обсмажити із двох сторін на більшому вогні хвилин по 5 (до появи коричневої скоринки).
Ребра перекласти у казанок, долити води, щоб вона не покривала ребра на 2 см. Коли вода закипить, вогонь зменшити і накрити казанок кришкою. Тушкувати близько 30-40 хвилин.
Яблуко очистити від шкірки і нарізати маленькими квадратиками (можна натерти на крупній тертці). Нарізати дрібно цибулю. Через 30 хвилин від початку тушкування посолити, поперчити, перемішати. Додати яблука із цибулею і знову перемішати.
Тушкувати ще хвилин 25-30, періодично помішуючи. Потім увімкнути вогонь на максимум, зняти кришку і "випарити" зайву рідину хвилин 5-10.
recepti.biz Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Духовые шкафы: семга запеченная с картофелем в духовке. Рецепты на праздничный стол.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter