Тушковані свинячі реберця
- Ребра свинячі 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Соєвий соус 4 ст.л.
- Кетчуп (гострий) 5 ст.л.
- Олія рослинна 2 ст.л.
Реберця розморозити. Цибулю почистити, нарізати досить тонко півкільцями. Змішати у мисці кетчуп, соєвий соус, рослинну олію. Обваляти у цій суміші цибулю і реберця. Трохи пожмакати. Накрити миску і поставити в холодильник помаринуватися на 4-5 годин.
Розігріти духовку до 180-190 градусів.
Далі все викласти на фольгу, щільно запакувати, щоб не втратити соус і поставити в духовку на 40-45 хвилин.
На гарнір можна подати печену картоплю.
Салаты из брокколиРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
www.recepti.biz.uaУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных кексов
Купить капусту: приготовление брокколи и цветной капусты. Кляр для цветной капусты.
Мюзикл Баллада о маленьком сердце - ржаной хлеб фото. Ржаной хлеб в хлебопечке.
Хэллоуин кулинарные рецепты праздничные блюда. Праздничные блюда рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter