Тушковані стегенця по-кубинськи із рисом
- Стегенце куряче 3 шт.
- Рис 1.5 скл.
- Помідор 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Олія оливкова 100 мл
- Вино біле сухе 100 мл
- Естрагон 1 ч.л.
- Базилік 1 ч.л.
- Коріандр (насіння) 0.5 ч.л.
- Перець (чорний, червоний)
- Сіль
- Кукурудза консервована 1 бан.
Маринад. У глибоку посудину вилити вино, 50 мл олії, вичавити часник, посолити, поперчити і додати базилік, естрагон і коріандр.
Стегенця звільнити від шкіри, зрізати жир, нарізати на шматочки і покласти у маринад на півгодини.
Помідори обшпарити окропом, зняти шкірку, нарізати великими шматочками. Цибулю також нарізати крупно.
На олії обсмажити шматочки курочки з одного боку.
Потім перевернути і викласти у сковороду помідори, цибулю, кукурудзу. Вилити залишений маринад, посипати зверху перцем. Посолити і накрити кришкою.
Коли овочі дадуть сік, кришку зняти, вогонь зробити на максимум і тушкувати 20-25 хвилин до готовності. У цей час відварити рис.
Викласти рис у велику тарілку, по колу покласти шматки курки, а зверху вилити соус із кукурудзою. Кілька хвилин страва повинна постояти, щоб рис подружився із соусом і став таким же ароматним.
Рецепт сырного печенья от Valio: рецепт пончиков творожных.
Малахитовые шкатулки - салат малахитовая шкатулка. Шкатулки шкатулки для украшений.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter