Тушковані «поросятка»

ДРУГІ СТРАВИ
561 Тушковані «поросятка»
Фото - Тушковані «поросятка»
інгредієнти:
  • Свинина
  • Огірок солоний
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Гриби (заморожені печериці і опеньки) 300 г
  • Помідор 2 шт.
  • Вода 1.5 скл.
  • Вершки 0.5 скл.
  • Сіль, перець
  • Спеції

Тушковані «свінурчікі» інгредієнти Свинину нарізати шматочками, кожен шматочок відбити, посолити, поперчити.

Тушковані «свінурчікі» Солоний огірок нарізати брусками. На край свинячої відбивної покласти огірок, згорнути у рулетик і сколоти зубочисткою.

фото Тушковані «свінурчікі» Тушковані «свінурчікі» Свинина

Утворені рулетики обсмажити на олії. Потім вийняти зубочистки.

Тушковані «свінурчікі» Огірок солоний На олії, в якій смажилися рулетики, обсмажити цибулю з морквою.

Тушковані «свінурчікі» Цибуля ріпчаста Додати грибну суміш, хвилин п'ять смажити.

Тушковані «свінурчікі» Морква Наступним кроком додати очищені від шкірки і дрібно порізані помідори.

Влити 1,5 скл. води і 0,5 скл. вершків.

Посолити, поперчити, заправити улюбленими спеціями.

Тушковані «свінурчікі» Гриби Занурити туди рулетики і тушкувати хвилин 30.

Тушковані «свінурчікі» Помідор 

recepti.biz.uaПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте

Меню великого поста рецепты. Рецепт блюд строгого поста.

Новогодние блюда рецепты приготовлния recepti.biz.ua

Приготовление пасты в мультиварке рецептВыпечка В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты

http://recepti.biz.uaПитомник немецких овчарок. Немецкие пластиковые окна

Рецепт заварного крема для наполеона. Рецепт заварного крема для торта напалеон.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter