Тушковані «поросятка»
- Свинина
- Огірок солоний
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Гриби (заморожені печериці і опеньки) 300 г
- Помідор 2 шт.
- Вода 1.5 скл.
- Вершки 0.5 скл.
- Сіль, перець
- Спеції
Свинину нарізати шматочками, кожен шматочок відбити, посолити, поперчити.
Солоний огірок нарізати брусками. На край свинячої відбивної покласти огірок, згорнути у рулетик і сколоти зубочисткою.
Утворені рулетики обсмажити на олії. Потім вийняти зубочистки.
На олії, в якій смажилися рулетики, обсмажити цибулю з морквою.
Додати грибну суміш, хвилин п'ять смажити.
Наступним кроком додати очищені від шкірки і дрібно порізані помідори.
Влити 1,5 скл. води і 0,5 скл. вершків.
Посолити, поперчити, заправити улюбленими спеціями.
Занурити туди рулетики і тушкувати хвилин 30.
recepti.biz.uaПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Меню великого поста рецепты. Рецепт блюд строгого поста.
Новогодние блюда рецепты приготовлния recepti.biz.ua
Приготовление пасты в мультиварке рецептВыпечка В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
http://recepti.biz.uaПитомник немецких овчарок. Немецкие пластиковые окна
Рецепт заварного крема для наполеона. Рецепт заварного крема для торта напалеон.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter