Тушковані овочі з ріпою
- Картопля 175 г
- Ріпа 175 г
- Цибуля ріпчаста 100 г
- Селера сушена (зелень)
- Сіль
Почистити і нарізати овочі.
Взяти сковороду з високими стінками.
Викласти у такому порядку: шар картоплі, шар ріпи.
Залити злегка підсоленою водою 150 мілілітрів. Поставити на вогонь на 15 хвилин.
Обсмажити цибулю.
Викласти зверху ріпи і залишити тушкувати ще приблизно на 15-20 хвилин на маленькому вогні.
Періодично треба перевіряти кількість води, при необхідності трохи долити.
У кінці (за 2-5 хвилин до закінчення) додати перець і 1-2 ст. л. томатної пасти і перемішати. Якщо томату немає, то можна при подачі заправити соєвим соусом.
Зняти з вогню, загорнути в ковдру/светр/шубу і залишити мінімум на 30 хвилин.
Организация мясных фуршетов - мясные блюда для фуршета. Вкуснейшие рецепты тут.
Праздничные новогодние салаты мастер классКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Книга родителям: Воспитание детей - рецепты пудингов для детей. Домашняя еда в пакетиках.
Готовим со вкусом: новогодние праздничные блюда. Как приготовить вкусный шашлык.
Как испечь пирог из тыквыПирог В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter