Тушковані овочі

ДРУГІ СТРАВИ
786 Тушковані овочі
Фото - Тушковані овочі
інгредієнти:
  • Буряк 1 шт.
  • Баклажан 1 шт.
  • Картопля 4 шт.
  • Помідор 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Печериці 500 г
  • Томатна паста 1 ст.л.
  • Спеції-кубики 4 шт.
  • Соус (болонез) 1 упак.
  • Квасоля

Тушковані овочі

Тушковані овочі

фото Тушковані овочі

Тушковані овочі

Тушковані овочі

Тушковані овочі

Тушковані овочі

Тушковані овочі

Тушковані овочі

Тушковані овочі

Нарізаємо півкільцями ріпчасту цибулю, обсмажуємо на олії. На велику тертку натираємо буряк, нарізаємо кубиками картоплю і все це відправляємо до цибулі в сковороду, додаємо трохи води і тушкуємо хвилин 10. Нарізаємо на великі шматочки баклажан, замочуємо його в солоній воді на 10 хвилин, щоб віддав гіркоту і кладемо в сковороду до овочів. Ріжемо гриби, беремо червону консервовану квасолю і додаємо їх в сковороду + сухий соус "болонез". Замість солі використовуємо спеції-кубики, вони надають дуже приємний аромат + асорті мелених перців, томатну пасту - вона додає кислинки овочам і води. Все добре перемішати, зверху викласти нарізані кружечки помідорів. Накрити кришкою і тушкувати ще 10 хвилин. При подачі посипати зеленню, додати соєвий майонезний соус.

Как приготовить вкусный шашлык: рогалики рецепты с фото. Осетинские пироги на заказ.

Салат с капустой брокколи и луком. Салат из фасоли с брокколи.

Мультиварка Philips - арахисовое масло рецепт.

Вкусные салаты рецепты http://recepti.biz.ua

Рецепт бисквитного рулета с кремомРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter