Тушковані овочі
- Буряк 1 шт.
- Баклажан 1 шт.
- Картопля 4 шт.
- Помідор 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Печериці 500 г
- Томатна паста 1 ст.л.
- Спеції-кубики 4 шт.
- Соус (болонез) 1 упак.
- Квасоля
Нарізаємо півкільцями ріпчасту цибулю, обсмажуємо на олії. На велику тертку натираємо буряк, нарізаємо кубиками картоплю і все це відправляємо до цибулі в сковороду, додаємо трохи води і тушкуємо хвилин 10. Нарізаємо на великі шматочки баклажан, замочуємо його в солоній воді на 10 хвилин, щоб віддав гіркоту і кладемо в сковороду до овочів. Ріжемо гриби, беремо червону консервовану квасолю і додаємо їх в сковороду + сухий соус "болонез". Замість солі використовуємо спеції-кубики, вони надають дуже приємний аромат + асорті мелених перців, томатну пасту - вона додає кислинки овочам і води. Все добре перемішати, зверху викласти нарізані кружечки помідорів. Накрити кришкою і тушкувати ще 10 хвилин. При подачі посипати зеленню, додати соєвий майонезний соус.
Как приготовить вкусный шашлык: рогалики рецепты с фото. Осетинские пироги на заказ.
Салат с капустой брокколи и луком. Салат из фасоли с брокколи.
Мультиварка Philips - арахисовое масло рецепт.
Вкусные салаты рецепты http://recepti.biz.ua
Рецепт бисквитного рулета с кремомРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter