Тушковані овочі
- М´ясо 200 г
- Капуста білоголова
- Баклажан 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Картопля 4 шт.
- Морква 1 шт.
- Помідор 3 шт.
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
М'ясо нарізати на шматки. Капусту нашаткувати, баклажани, цибулю, картоплю нарізати кубиками. Морквину натерти на крупній тертці. Томати очистити від шкірки і нарізати дрібно.
У казані розігріти олію, додати цибулю і трохи обсмажити. Додати моркву, м'ясо і протушкувати кілька хвилин. Додати баклажани, картоплю, перемішати і тушкувати недовго. У кінці додати томати і капусту. Все ретельно перемішати, посолити, поперчити і тушкувати на повільному вогні до готовності (близько 30-40 хвилин).
Рецепты кухни первые блюда http://recepti.biz.ua
Рецепт приготовления шоколадного пудинга. Шоколадны пудинг.
Мультиварка Philips: рецепт суп гуляш. Как приготовить вкусный шашлык.
recepti.biz.uaРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Рецепты легкие низкокалорийные блюда recepti.biz.ua
Мясные салаты с грибамиВНИИ мясной промышленности. Мясные консервы
Простые рецепты десертов без выпечки с фотоЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter