Тушковані овочі
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Картопля 3 шт.
- Морква 2 шт.
- Кабачoк 0.5 шт.
- Майонез
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
Цибулю очистити і дрібно нарізати. Всі інші овочі почистити і натерти на крупній тертці окремо.
У глибокій сковороді розігріти олію, обсмажити цибулю, додати моркву, обсмажити, зменшити вогонь, накрити кришкою і трохи протушкувати. Потім додати картоплю, перемішати і ще протушкувати, потім додати кабачок, посолити, поперчити, перемішати і тушкувати все до готовності.
Додати майонез, перемішати і відразу зняти з вогню. Можна додати трохи соєвого соусу.
Якщо на якомусь етапі буде прилипати до сковороди, додати трохи олії.
Приготовьте полезные салаты: салаты с семечками подсолнуха. Семена подсолнечника.
Как испечь дома хлеб на закваске - выпечка домашнего хлеба рецепты.
Рецепт пончики с чеснокомКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Готовим со вкусом: салат с языка рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Здесьпесочный пирог с яблоками
Рецепты индийской кухни сладости ладу с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Маковый торт на заказ - маковый торт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter