Тушковані курячі шлуночки

ДРУГІ СТРАВИ
1110 Тушковані курячі шлуночки
Фото - Тушковані курячі шлуночки
інгредієнти:
  • Субпродукти (шлунки курячі) 1 кг
  • Гриби 0.5 кг
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Молоко (вершки) 1 скл.
  • Томатна паста 150 г
  • Олія рослинна
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Приправа
  • Борошно 1 ст.л.

Тушковані курячі шлуночки інгредієнти

Тушковані курячі шлуночки Моркву натерти на крупній тертці.

Цибулю нарізати півкільцями. Обсмажити на олії у сковороді цибулю і моркву.

Додати томатну пасту і ще трохи посмажити.

фото Тушковані курячі шлуночки Шлуночки гарно вимити, вичистити і видалити жир. Нарізати соломкою.

Додати шлунки до овочів, посолити, поперчити. Тушкувати до випарювання води.

Тушковані курячі шлуночки Субпродукти Додати молоко або вершки (можна рідку сметану) і тушкувати не менше години, а краще півтори при закритій кришці. При необхідності можна додавати молоко.

Тушковані курячі шлуночки Гриби Додати гриби і тушкувати ще хвилин тридцять. При необхідності додати 1 ст. ложку борошна.

Тушковані курячі шлуночки Цибуля ріпчаста

 

ТутПиццы, салаты, напитки

recepti.biz.uaРецепты постных блюд. Сведения о постах православной церкви

Ищете диетические блюда? Узнай: диетические блюда из говядины рецепты с фото.

Книга Рецептов Для Мультиварки - рождественские блюда рецепты.

Салаты с заправкой из растительного маслаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепты для хлебопечки, вкусно - оригинальные салаты из морепродуктов. Салат из морепродуктов.

Готовим со вкусом: салат с свежими шампиньонами.

Кулинарный сайт миллион меню recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter