Тушковані курячі шлуночки
- Субпродукти (шлунки курячі) 1 кг
- Гриби 0.5 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Молоко (вершки) 1 скл.
- Томатна паста 150 г
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Приправа
- Борошно 1 ст.л.
Моркву натерти на крупній тертці.
Цибулю нарізати півкільцями. Обсмажити на олії у сковороді цибулю і моркву.
Додати томатну пасту і ще трохи посмажити.
Шлуночки гарно вимити, вичистити і видалити жир. Нарізати соломкою.
Додати шлунки до овочів, посолити, поперчити. Тушкувати до випарювання води.
Додати молоко або вершки (можна рідку сметану) і тушкувати не менше години, а краще півтори при закритій кришці. При необхідності можна додавати молоко.
Додати гриби і тушкувати ще хвилин тридцять. При необхідності додати 1 ст. ложку борошна.
ТутПиццы, салаты, напитки
recepti.biz.uaРецепты постных блюд. Сведения о постах православной церкви
Ищете диетические блюда? Узнай: диетические блюда из говядины рецепты с фото.
Книга Рецептов Для Мультиварки - рождественские блюда рецепты.
Салаты с заправкой из растительного маслаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты для хлебопечки, вкусно - оригинальные салаты из морепродуктов. Салат из морепродуктов.
Готовим со вкусом: салат с свежими шампиньонами.
Кулинарный сайт миллион меню recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter