Тушковані курячі шлуночки

ДРУГІ СТРАВИ
850 Тушковані курячі шлуночки
Фото - Тушковані курячі шлуночки
інгредієнти:
  • Шлунок курячий 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Перець солодкий 1 шт.
  • Борошно 1 ст.л.
  • Вино біле сухе 8 ст.л.
  • Сіль
  • Лавровий лист 3 шт.
  • Перець чорний (горошком) 8 шт.

Тушковані курячі шлуночки інгредієнти Шлунки залити водою і вимочити 30 хвилин.

Тушковані курячі шлуночки Підготувати цибулю, моркву і перець.

фото Тушковані курячі шлуночки Шлунки викласти у каструлю, залити водою і варити 5 хвилин після закипання.

Тушковані курячі шлуночки Желудкікуріние Далі злити воду. У каструлю зі шлунками додати 1 склянку води і довести до кипіння. Потім додати натерту на тертці моркву, лавровий лист, перець, сіль, дрібно нарізану цибулю. Перемішати.

Тушковані курячі шлуночки Лукрепчатий Через 20 хвилин додати нарізаний соломкою перець.

Тушковані курячі шлуночки Морква Все тушкувати до готовності, приблизно 50 хвилин. З'єднати борошно із 8 ст. ложками вина. Перемішати і додати до шлунків. Довести до кипіння.

Тушковані курячі шлуночки Перець солодкий Можна подавати із листковим салатом.

Тушковані курячі шлуночки Борошно

Рецепт торт медовик. Рецепты. торт медовик.

Рецепт торта з чорносливомРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты

Рецепты индийской кухниРецепты и советы

Мимоза рецепт салатаБольше легкости в любимых блюдах с Calve Легкий. Вкусный и легкий рецепт