Тушковані курячі шлуночки
- Шлунок курячий 1 кг
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Перець солодкий 1 шт.
- Борошно 1 ст.л.
- Вино біле сухе 8 ст.л.
- Сіль
- Лавровий лист 3 шт.
- Перець чорний (горошком) 8 шт.
Шлунки залити водою і вимочити 30 хвилин.
Підготувати цибулю, моркву і перець.
Шлунки викласти у каструлю, залити водою і варити 5 хвилин після закипання.
Далі злити воду. У каструлю зі шлунками додати 1 склянку води і довести до кипіння. Потім додати натерту на тертці моркву, лавровий лист, перець, сіль, дрібно нарізану цибулю. Перемішати.
Через 20 хвилин додати нарізаний соломкою перець.
Все тушкувати до готовності, приблизно 50 хвилин. З'єднати борошно із 8 ст. ложками вина. Перемішати і додати до шлунків. Довести до кипіння.
Можна подавати із листковим салатом.
Рецепт торт медовик. Рецепты. торт медовик.
Рецепт торта з чорносливомРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Рецепты индийской кухниРецепты и советы
Мимоза рецепт салатаБольше легкости в любимых блюдах с Calve Легкий. Вкусный и легкий рецепт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter