Тушковані курячі шийки, пупи і печінка
3497
інгредієнти:
- Курячі печінка, пупи і шийки
- Сіль
- Зелень
- Сметана
- Цибуля ріпчаста
Добре промити курячі пупи, шийки і печінку, покласти у сковорідку з олією.
Нарізати цибулю і додати у сковорідку, посолити, поперчити.
Нарізати часник, додати лавровий лист.
Нашаткувати зелень, додати у сковороду і тушкувати 30 хвилин, за 5 хвилин до готовності додати 3 столових ложки сметани жирної і зелені. Можна подавати до ріжок або картоплі.
Овощные мясные салаты. Рецепты вкусных мясных салатов.
Рецепт торта киевскийРецепты и советы
Лимонник тортТорты и пирожные на заказ
www.recepti.biz.uaТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Рецепт приготовления салат мимоза. Рецепт салата мимоза.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі