Тушковані кальмари із яєчною локшиною
- Кальмар 700 г
- Олія оливкова 5 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Помідор (томатна паста) 2 шт.
- Вино 180 мл
- Петрушка
- Сіль
- Перець чорний
- Локшина (яєчна) 1 пач.
Кальмари розморозити, нарізати кільцями.
Дрібно нарізану цибулю обсмажити на оливковій олії з дрібно нарізаним часником до золотистого кольору.
Додати кальмари і смажити, помішуючи, до коричневого кольору кальмарів.
Томатну пасту посолити, поперчити і додати в кальмари.
Влити вино, тушкувати доки кальмари не стануть м'якими.
Яєчну локшину відварити, як вказано на упаковці. Закип’ятити воду і залити нею локшину, настояти хвилин 15-20.
Очень вкусные салатики! Простые - салат с креветками и омлетом. Осетинские пироги на заказ.
Кулинарные рецепты от Tramontina - лазанья рецепт высоцкая.
recepti.biz.uaнедорогой крем для торта
Салаты с апельсинами рецептыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Маковый кекс торт тут
Мультиварка Philips - рецепт домашний майонез. Поможем выйти замуж в Германию.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter