Тушковані кальмари із яєчною локшиною

ДРУГІ СТРАВИ
570 Тушковані кальмари із яєчною локшиною
Фото - Тушковані кальмари із яєчною локшиною
інгредієнти:
  • Кальмар 700 г
  • Олія оливкова 5 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Помідор (томатна паста) 2 шт.
  • Вино 180 мл
  • Петрушка
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Локшина (яєчна) 1 пач.

Кальмари розморозити, нарізати кільцями.

Дрібно нарізану цибулю обсмажити на оливковій олії з дрібно нарізаним часником до золотистого кольору.

Додати кальмари і смажити, помішуючи, до коричневого кольору кальмарів.

Томатну пасту посолити, поперчити і додати в кальмари.

Влити вино, тушкувати доки кальмари не стануть м'якими.

Яєчну локшину відварити, як вказано на упаковці. Закип’ятити воду і залити нею локшину, настояти хвилин 15-20.

 

Очень вкусные салатики! Простые - салат с креветками и омлетом. Осетинские пироги на заказ.

Кулинарные рецепты от Tramontina - лазанья рецепт высоцкая.

recepti.biz.uaнедорогой крем для торта

Салаты с апельсинами рецептыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Маковый кекс торт тут

Мультиварка Philips - рецепт домашний майонез. Поможем выйти замуж в Германию.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter