Тушковані кабачки
- Кабачок
- Фарш
- Рис
- Яйце
- Сіль
- Борошно
Кабачки помити, очистити від шкірки і насіння.
Нарізати кільцями, шириною 1,5-2 см.
Злегка обсмажити на сковорідці з двох сторін.
У підсмажені кабачки в середину заповнити фарш.
Обваляти в борошні.
Викласти в каструлю шарами.
Залити кип'яченою водою. (Останній ряд залити у рівень).
Закрити щільно кришкою і тушкувати на повільному вогні протягом 30-40 хвилин. Фарш змішати з відвареним рисом в пропорції 3/1-яловичий, 2/1 - кінський, додати 2 яйця, сіль, приправи за смаком.
Готовим со вкусом - салат с копченым мясом рецепт.
Салат из фасоли с брокколи www.recepti.biz.ua
Рецепты для гурманов от Лефкадии - легкие супы рецепты с фото. Поможем выйти замуж в Германию.
Рецепты юлии высоцкой для детейЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт
Салат мимоза сыр. Салат мимоза шпроты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter