Тушковані кабачки

ДРУГІ СТРАВИ
928 Тушковані кабачки
Фото - Тушковані кабачки
інгредієнти:
  • Кабачок
  • Фарш
  • Рис
  • Яйце
  • Сіль
  • Борошно

Кабачки помити, очистити від шкірки і насіння.

 

 

Нарізати кільцями, шириною 1,5-2 см. 

Злегка обсмажити на сковорідці з двох сторін. 

У підсмажені кабачки в середину заповнити фарш. 

Обваляти в борошні. 

Викласти в каструлю шарами.

Залити кип'яченою водою. (Останній ряд залити у рівень).

Закрити щільно кришкою і тушкувати на повільному вогні протягом 30-40 хвилин. Фарш змішати з відвареним рисом в пропорції 3/1-яловичий, 2/1 - кінський, додати 2 яйця, сіль, приправи за смаком.

 

 

Готовим со вкусом - салат с копченым мясом рецепт.

Салат из фасоли с брокколи www.recepti.biz.ua

Рецепты для гурманов от Лефкадии - легкие супы рецепты с фото. Поможем выйти замуж в Германию.

Рецепты юлии высоцкой для детейЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт

Салат мимоза сыр. Салат мимоза шпроты.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter