Тушковані гриби з кабачком
- Гриби (відварені) 500 г
- Кабачок 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Базилік
- Рослинна олія
- Сіль
Кабачки порізати кубиками. У сковороду налити олію, викласти кабачки, додати трохи води, поставити тушкувати.
Моркву натерти на крупній тертці і додати в сковороду.
Порізати дрібно цибулю і викласти до кабачків.
Додати відварені гриби і базилік, посолити.
Тушкувати до готовності.
Безумно вкусные рецепты блюд: польская выпечка рецепты. Рецепты здоровой выпечки.
Готовим со вкусом - салат сонечко рецепт. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепты для пекарни - рецепт салата с каперсами. Рецепты Приготовления.
Рецепты для пекарни - рецепт салата белочка. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Кулинарный сайт ресторан. Googl кулинарные рецепты сайт хорошая кухня.
Рецепты салатов морепродуктыКулинарные рецепты
Набор для приготовления канапе купитьКоктейли и домашнее приготовление вин
Польские кухни в санкт петербурге здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter