Тушковані баклажани з фаршем
905
інгредієнти:
- Баклажан 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець солодкий 2 шт.
- Фарш м´ясний 300 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Орегано
- Лавровий лист
- Часник 2 зуб.
Всі овочі промити. Спочатку укинути в сотейник нашатковану цибулю і порізану моркву. Тушкувати 10 хв.
Потім додати фарш і тушкувати близько 10 хв.
Нарізати середніми кубиками баклажани, перець напівполосками і всим цим накрити овочі в сотейнику.
Тушкувати 15-20 хв до готовності баклажан.
Під час тушкування додати сіль, перець чорний, орегано, лавровий лист і подрібнений часник.
За 5 хв до готовності додати нарізані помідори, можна 1 великий.
Можна подавати до картопляного пюре або до відвареного рису.
Рецепт Бисквита В Мультиварке: салат с сердцем и горошком. Вкусные рецепты для похудения.
Рецепт салата цезарь с Курицей. Салат с папоротником и Курицей.
Эспрессо кофеварка magic cappuccino тут
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі