Тушковані баклажани

ДРУГІ СТРАВИ
761 Тушковані баклажани
Фото - Тушковані баклажани
інгредієнти:
  • Перець солодкий
  • Баклажан
  • Помідор
  • Цибуля ріпчаста
  • Часник
  • Перець чорний
  • Сіль

Баклажани почистити "зеброю", порізати кружечками завтовшки 1,5 см; перці звільнити від плодоніжок і насіння, нарізати тонкими півкільцями; помідори опустити в окріп на 10 с, зняти шкірку, порізати. 

Баклажани посолити, злегка обсмажити в соняшниковій олії, скласти в глибокий сотейник, зверху поперчити, потім викласти помідори, злегка посолити. 

Поставити на середній вогонь під кришкою на 10-15 хвилин (доки не почнуться "бульки"), потім кришку зняти і тушкувати ще 15-20 хвилин. 

Цибулю порізати, обсмажити на олії; часник дрібно порубати, і те й інше викласти в сотейник до баклажанів, перемішати. Подавати в холодному вигляді.

Рогалики рецепты с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

recepti.biz.uaПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно

Рецепт маковый торт. Рецепты макового торта от юлии высоцкой.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter