Тушковані баклажани
- Перець солодкий
- Баклажан
- Помідор
- Цибуля ріпчаста
- Часник
- Перець чорний
- Сіль
Баклажани почистити "зеброю", порізати кружечками завтовшки 1,5 см; перці звільнити від плодоніжок і насіння, нарізати тонкими півкільцями; помідори опустити в окріп на 10 с, зняти шкірку, порізати.
Баклажани посолити, злегка обсмажити в соняшниковій олії, скласти в глибокий сотейник, зверху поперчити, потім викласти помідори, злегка посолити.
Поставити на середній вогонь під кришкою на 10-15 хвилин (доки не почнуться "бульки"), потім кришку зняти і тушкувати ще 15-20 хвилин.
Цибулю порізати, обсмажити на олії; часник дрібно порубати, і те й інше викласти в сотейник до баклажанів, перемішати. Подавати в холодному вигляді.
Рогалики рецепты с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
recepti.biz.uaПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно
Рецепт маковый торт. Рецепты макового торта от юлии высоцкой.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter