Тушковані артишоки
- Артишок 8 шт.
- Часник 3 зуб.
- Петрушка 1 пуч.
- Олія оливкова 5 ст.л.
- Вода 2 скл.
- Борошно 3 ст.л.
Узяти велику миску з холодною водою і розбавити в ній борошно, на літр води - 1 ст. л. борошна.
Очистити артишоки від верхніх жорстких листків. Коли листя буде світлим знизу, зупинитися.
Відрізати верхівку артишоку.
По колу зрізати верхні кінчики листя.
Відрізати стебло під квіткою, очистити як картоплю, розрізати вздовж на 4 частини і укинути у воду.
Квітку розрізати навпіл уздовж, якщо є, вичистити пух із середини і нарізати на дольки. Укинути у воду з борошном на 10 хвилин.
Артишоки відкинути на дуршлак, промити проточною водою.
Часник і петрушку дрібно порубати, після чого обсмажити 2 хвилини, помішуючи.
Додати артишоки, залити водою (повинні бути майже покриті), посолити, поперчити, накрити кришкою і тушкувати протягом 45-50 хвилин, зрідка помішуючи.
Останні 10 хвилин готувати без кришки, доки не випарується вода. При подачі посипати рубаною зеленню петрушки.
Суп В Мультиварке Рецепты: салати та закуски.
Салати з серцем рецептисалати з серцем
www.recepti.biz.uaсалати з копченою куркою
Блюда для фуршета: лучшие блюда для фуршета. Повар на банкет. Заказывай.
Готовим со вкусом: рецепты греческой кухни с фото. Как приготовить вкусный шашлык.
Мультиварка Philips - салати з фото рецепти. Настоящий суп харчо с фото.
ТутРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
ЗдесьРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Заземление своими руками - рецепт ужина на скорую руку. Рецепты для пекарни.
Кокосовые кексы рецептПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter