Тушковане серце

ДРУГІ СТРАВИ
658 Тушковане серце
Фото - Тушковане серце
інгредієнти:
  • Серце яловиче 500 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сіль
  • Перець
  • Приправа
  • Томатна паста 1.5 ст.л.
  • Оцет столовий 1.5 ст.л.
  • Цукор 1 ч.л.
  • Олія рослинна

Тушковане серце Серце нарізати невеликими шматочками.

Тушковане серце У сковороду налити олію, викласти серце і обсмажити протягом 5 хвилин.

фото Тушковане серце У серце додати 2 склянки води і тушкувати на слабкому вогні 2,5 години. Цибулю порізати дрібними кубиками і через 2,5 години додати у м'ясо. Тушкувати ще 15 хвилин.

Тушковане серце У кінці додати томатну пасту, лавровий лист, борошно, цукор і оцет, посолити і поперчити. Все добре перемішати, дати закипіти. Закрити кришкою, вимкнути плиту і залишити тушковане серце ще приблизно на 10 хвилин.

На гарнір можна подати до серця гречану кашу, макарони, рис або картопляне пюре. 

Мясные блюда для фуршетаВНИИ мясной промышленности

Ржаная закваска: ржаная закваска рецепт. Рецепты печенья на любой вкус.

Поможем выйти замуж в Германию: лазанья рецепт высоцкая. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Чанахи рецептРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты