Тушковане серце
- Серце яловиче 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сіль
- Перець
- Приправа
- Томатна паста 1.5 ст.л.
- Оцет столовий 1.5 ст.л.
- Цукор 1 ч.л.
- Олія рослинна
Серце нарізати невеликими шматочками.
У сковороду налити олію, викласти серце і обсмажити протягом 5 хвилин.
У серце додати 2 склянки води і тушкувати на слабкому вогні 2,5 години. Цибулю порізати дрібними кубиками і через 2,5 години додати у м'ясо. Тушкувати ще 15 хвилин.
У кінці додати томатну пасту, лавровий лист, борошно, цукор і оцет, посолити і поперчити. Все добре перемішати, дати закипіти. Закрити кришкою, вимкнути плиту і залишити тушковане серце ще приблизно на 10 хвилин.
На гарнір можна подати до серця гречану кашу, макарони, рис або картопляне пюре.
Мясные блюда для фуршетаВНИИ мясной промышленности
Ржаная закваска: ржаная закваска рецепт. Рецепты печенья на любой вкус.
Поможем выйти замуж в Германию: лазанья рецепт высоцкая. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Чанахи рецептРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter