Тушковане рибне філе під білим соусом
- М´ясо (індичка) 500 г
- Сік лимона 0.5 шт.
- Сіль (морська)
- Молокo 0.33 скл.
- Вино біле сухе 0.33 скл.
- Лавровий лист 1 шт.
- Перець чорний (мелений)
- Часник 1 зуб.
- Філе рибне
Рибне філе попередньо розморозити, промити холодною водою, дати воді стекти, укласти на тарілочку.
У розігріту на сковорідці підсолену великою морською сіллю соняшникову олію покласти дрібно порубаний часник, лавровий лист, обсмажити 1 хв, потім покласти філе риби, поперчити і полити лимонним соком. Обсмажити на повільному вогні у соці, який виділяється із риби. Перевернути рибу на іншу сторону і налити біле вино. Тушкувати ще 5-10 хв. Налити тоненькою цівкою молоко, дуже обережно, щоб не згорнулося. Дати соусу закипіти і відразу відключити вогонь.
Подавати на гарнір із білим відвареним рисом, картоплею, пюре.
Мультиварка Philips - рецепт пончиков творожных. Рецепт сырного печенья от Valio.
Мультиварка Philips - первые блюда рецепт с фото. Рецепты с малиной.
http://recepti.biz.uaРецепты и советы. Программа Кулинарный блокнот
Праздничный салат на новый годПраздничное агентство. Праздничная компания
Рецепты салатов на любой вкус: рецепты салатов с каперсами.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter