Тушковане рибне філе під білим соусом

ДРУГІ СТРАВИ
661 Тушковане рибне філе під білим соусом
Фото - Тушковане рибне філе під білим соусом
інгредієнти:
  • М´ясо (індичка) 500 г
  • Сік лимона 0.5 шт.
  • Сіль (морська)
  • Молокo 0.33 скл.
  • Вино біле сухе 0.33 скл.
  • Лавровий лист 1 шт.
  • Перець чорний (мелений)
  • Часник 1 зуб.
  • Філе рибне

Тушковане рибне філе під білим соусом інгредієнти

Рибне філе попередньо розморозити, промити холодною водою, дати воді стекти, укласти на тарілочку.

У розігріту на сковорідці підсолену великою морською сіллю соняшникову олію покласти дрібно порубаний часник, лавровий лист, обсмажити 1 хв, потім покласти філе риби, поперчити і полити лимонним соком. Обсмажити на повільному вогні у соці, який виділяється із риби. Перевернути рибу на іншу сторону і налити біле вино. Тушкувати ще 5-10 хв. Налити тоненькою цівкою молоко, дуже обережно, щоб не згорнулося. Дати соусу закипіти і відразу відключити вогонь.

Подавати на гарнір із білим відвареним рисом, картоплею, пюре.

Мультиварка Philips - рецепт пончиков творожных. Рецепт сырного печенья от Valio.

Мультиварка Philips - первые блюда рецепт с фото. Рецепты с малиной.

http://recepti.biz.uaРецепты и советы. Программа Кулинарный блокнот

Праздничный салат на новый годПраздничное агентство. Праздничная компания

Рецепты салатов на любой вкус: рецепты салатов с каперсами.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter