Тушковане м'ясо у сметанному соусі
685
інгредієнти:
- М´ясо (яловичина або баранина)
- Цибуля
- Борошно
- Перець червоний
- Сметана
М'ясо звільнити від плівок, нарізати кубиками. Приготувати крутий кип’яток. У сковороді на олії обсмажити дрібно порізану цибулю, додати борошно, обсмажити до жовтого кольору, у засмажку додати червоний мелений перець і обсмажити щe кілька секунд. Розбавити засмажку приготовленим окропом (доливати порційно, що дозволяє контролювати густоту соусу і водночас позбавитися від грудочок). Додати сметану, посолити і викласти м’ясо у соус. Тушкувати до готовності м'яса, періодично помішуючи.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты торт киевский.
Заправки овощные салаты. Медово-горчичная заправка для салата.
Кулинарные рецепты блюд из легкого. Рецепты легких блюд.
Готовим со вкусом - рецепты салатов из моркови. Купить морковь, цены.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі