Тушковане м'ясо у сметанному соусі

ДРУГІ СТРАВИ
685 Тушковане м'ясо у сметанному соусі
Фото - Тушковане м'ясо у сметанному соусі
інгредієнти:
  • М´ясо (яловичина або баранина)
  • Цибуля
  • Борошно
  • Перець червоний
  • Сметана

М'ясо звільнити від плівок, нарізати кубиками. Приготувати крутий кип’яток. У сковороді на олії обсмажити дрібно порізану цибулю, додати борошно, обсмажити до жовтого кольору, у засмажку додати червоний мелений перець і обсмажити щe кілька секунд. Розбавити засмажку приготовленим окропом (доливати порційно, що дозволяє контролювати густоту соусу і водночас позбавитися від грудочок). Додати сметану, посолити і викласти м’ясо у соус. Тушкувати до готовності м'яса, періодично помішуючи.

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты торт киевский.

Заправки овощные салаты. Медово-горчичная заправка для салата.

Кулинарные рецепты блюд из легкого. Рецепты легких блюд.

Готовим со вкусом - рецепты салатов из моркови. Купить морковь, цены.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter