Тушковане м'ясо "Королівське"
- Свинина 200 г
- Філе куряче 200 г
- Борошно 2 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Помідор 3 шт.
- Селера 1 шт.
- Петрушка
- Вино сухе 3 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
- Вода (гаряча)
М'ясо вимочити, нарізати шматочками, змішати з часником, морквою, соєвим соусом, приправою, посолити, поперчити, залишити на 30 хв.
У каструлі розігріти олію, м'ясо після закінчення часу змішати з борошном і в каструлю.
Перемішати, просмажити до скориночки на м'ясі, не перестаючи помішувати. Потім додати цибулю, селеру, влити вино, дати йому випаруватися і гарячу воду (трохи більше, ніж звичайно), після того як закипить, через 10 хвилин додати помідори кубиками і всe тушкувати 1-1,5 години (вода повинна "уваритися"). Приправити петрушкою.
Представление Курица - рецепт салата курица в перьях. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты Приготовления - салаты с белыми грибами рецепты. Как приготовить летний салат.
Купить Конфеты - конфеты ирис в домашних условиях.
Рецепты для мультиварки, вкусно: рецепты пошагово с фото. Рецепты Мультиварка Пошагово.
Салат из картошки и сардиныСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты салатов на любой вкус: салат черепаха рецепт с фото. Рецепт похудения в одной капсуле.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter