Тушковане м'ясо "Королівське"

ДРУГІ СТРАВИ
752 Тушковане м'ясо "Королівське"
Фото - Тушковане м'ясо
інгредієнти:
  • Свинина 200 г
  • Філе куряче 200 г
  • Борошно 2 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Соєвий соус 2 ст.л.
  • Помідор 3 шт.
  • Селера 1 шт.
  • Петрушка
  • Вино сухе 3 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Олія рослинна
  • Вода (гаряча)

Тушковане м'ясо Помити м'ясо, вимочити у воді (30 хв) і нарізати невеликими шматочками.

Тушковане м'ясо Цибулю нарізати півкільцями. Морквину нарізати паличками.

фото Тушковане м'ясо Змішати м'ясо, моркву, розчавлений часник, приправу, посолити трохи, полити соєвим соусом, перемішати і залишити на 30 хв.

Тушковане м'ясо Налити у каструльку олію, розігріти.

Тушковане м'ясо До м'яса додати борошно, перемішати і в каструлю з олією, перемішати і обсмажити до появи скоринки на м'ясі.

Тушковане м'ясо Потім додати цибулю, селеру (нарізати), перемішати (2-3 хв).

Тушковане м'ясо Влити вино і дати йому випаритися.

Тушковане м'ясо Додати гарячу воду (можна бульйон), так щоб вода була вище м'яса на 3 пальці.

Тушковане м'ясо Нарізати кубиками помідори, видаливши шкірочку і через 10 хвилин після того, як закипить, додати до м'яса. 

Тушкувати 1-1,5 години (вода повинна "уваритися"). Приправити петрушкою.

 

 

Буржуйский салат с Курицей - рецепт салата курица в перьях.

Кулинарные рецепты первые блюда лукПрограмма Кулинарный блокнот. Около 2000 рецептов. Кулинарные рецепты

Рецепт кваса от даши малаховой здесь

Едим дома рецепты юлии высоцкой десертыРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты

украшение для тортов из крема

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter