Тушковане м'ясо "Королівське"
- Свинина 200 г
- Філе куряче 200 г
- Борошно 2 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Помідор 3 шт.
- Селера 1 шт.
- Петрушка
- Вино сухе 3 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
- Вода (гаряча)
Помити м'ясо, вимочити у воді (30 хв) і нарізати невеликими шматочками.
Цибулю нарізати півкільцями. Морквину нарізати паличками.
Змішати м'ясо, моркву, розчавлений часник, приправу, посолити трохи, полити соєвим соусом, перемішати і залишити на 30 хв.
Налити у каструльку олію, розігріти.
До м'яса додати борошно, перемішати і в каструлю з олією, перемішати і обсмажити до появи скоринки на м'ясі.
Потім додати цибулю, селеру (нарізати), перемішати (2-3 хв).
Влити вино і дати йому випаритися.
Додати гарячу воду (можна бульйон), так щоб вода була вище м'яса на 3 пальці.
Нарізати кубиками помідори, видаливши шкірочку і через 10 хвилин після того, як закипить, додати до м'яса.
Тушкувати 1-1,5 години (вода повинна "уваритися"). Приправити петрушкою.
Буржуйский салат с Курицей - рецепт салата курица в перьях.
Кулинарные рецепты первые блюда лукПрограмма Кулинарный блокнот. Около 2000 рецептов. Кулинарные рецепты
Рецепт кваса от даши малаховой здесь
Едим дома рецепты юлии высоцкой десертыРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter