Тушковане м'ясо
683
інгредієнти:
- М´ясо
- Майонез
- Крупа гречана
- Овочі
- Огірок
- Булочка
Свіже м'ясо промити, загорнути у папір для випічки, змастити майонезом. Можна обкласти м'ясо шматочками сала, щоб воно було більш соковитим.
Запікати хвилин 60-80 у духовці при температурі спочатку 180 градусів, потім 200 градусів.
Холодне м'ясо нарізати, розрізати булочки (не до кінця) або бублик навпіл, змастити майонезом, покласти м'ясо, овочі і подати.
Салати з перепелиними яйцями з фотосалати з перепелиними яйцями
Рецепт ужина на скорую руку недорогоРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
www.recepti.biz.ua рецепты салатов из ассорти морепродуктов
recepti.biz.ua майонез без яиц
Быстрые рецепты блюд! Вкусно - пирог со шпинатом.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі