Тушковане м'ясо
597
інгредієнти:
- М´ясо (сире) 1 кг
- Сік томатний 500 мл
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Морква 1 шт.
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Приправа
М'ясо вимити і нарізати на шматки. Цибулю нашаткувати дрібно, моркву натерти на тертці. Цибулю і моркву обсмажити разом в рослинній олії, додати м'ясо і тушкувати пару хвилин. Посолити, поперчити, додати приправу, перемішати. Залити все томатним соком і тушкувати 1,5-2 години. На гарнір можна подати картопляне пюре.
Избавьтесь от варикоза навсегда - рецепт пончиков творожных.
Заземление своими руками - салати на швидку руку. Как приготовить вкусный шашлык.
Рецепты для пекарни: рецепт салата с языка. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Надувн кульки фотокульки
Рецепты тортов на любой вкус: ореховая паста рецепт. Арахисовая паста! Здоровая еда.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі