Тушковане м’ясо

ДРУГІ СТРАВИ
578 Тушковане м’ясо
Фото - Тушковане м’ясо
інгредієнти:
  • М´ясо (свинина, яловичина або телятина) 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Олія рослинна
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)

М'ясо нарізати плоскими шматочками (7х7 см), відбити з двох сторін і посоливши, поперчивши обсмажити на олії до рум'яної скоринки.

На іншій сковороді обсмажити цибулю, порізану кільцями до золотистого кольору.

У каструлю або качатницю викласти шарами м'ясо та цибулю, злити туди ж залишену у сковорідках олію.

Тушкувати під кришкою на маленькому вогні хвилин 15. Можна додати в шари помідори або солоні огірки.

Салаты с редькой рецепты с фотоКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Печеня по домашньому рецепти вдеопеченя по домашньому

Рецепты для хлебопечки, вкусно - выпечка домашнего хлеба рецепты. Выпечка В Мультиварке Рецепты.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter