Тушковане м’ясо
589
інгредієнти:
- М´ясо (свинина, яловичина або телятина) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
М'ясо нарізати плоскими шматочками (7х7 см), відбити з двох сторін і посоливши, поперчивши обсмажити на олії до рум'яної скоринки.
На іншій сковороді обсмажити цибулю, порізану кільцями до золотистого кольору.
У каструлю або качатницю викласти шарами м'ясо та цибулю, злити туди ж залишену у сковорідках олію.
Тушкувати під кришкою на маленькому вогні хвилин 15. Можна додати в шари помідори або солоні огірки.
Салаты с редькой рецепты с фотоКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Печеня по домашньому рецепти вдеопеченя по домашньому
Рецепты для хлебопечки, вкусно - выпечка домашнего хлеба рецепты. Выпечка В Мультиварке Рецепты.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі