Тушковане м'ясо
756
інгредієнти:
- Яловичина 150 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Помідор 3 шт.
- Пиво 1 скл.
Цибулю порізати кільцями і укласти у казан. М'ясо нарізати упоперек волокон, злегка відбити, укласти у казан на цибулю. Все посолити, поперчити. Помідори порізати кільцями, укласти на м'ясо. Залити склянкою пива і тушкувати на повільному вогні.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салаты с яблоками рецепты.
Салат венок с черносливомСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі