Тушкована яловичина у соусі
- Яловичина 500 г
- Цибуля 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Перець солодкий 1 шт.
- Томатний сік (овочевий) 300 мл
- Вершки (сметана) 2 ст.л.
- Соєвий соус 2 ст.л.
Яловичину ріжемо тонкими смужками, тушкуємо з додаванням рослинної олії до випаровування рідини.
Додаємо цибулю, обсмажуємо. Наливаємо соєвий соус.
Потім додаємо терту на тертці моркву, тушкуємо пару хвилин.
Заливаємо все томатним соком.
Щоб було більше рідини, потрібно додати води або бульйону. Тушкувати хвилин п'ять.
Ріжемо солодкий перець, і ще тушкуємо пару хвилин.
Додаємо вершки, розмішуємо, все разом тушкуємо дві хвилини.
Лазанья со шпинатом и сыром видеолазанья со шпинатом
Кулинарные рецепты от Tramontina - лазанья рецепт высоцкая. Поможем выйти замуж в Германию.
www.recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Праздничный салат на новый годПраздничная компания
Рецепт лазаньи от даши малаховой recepti.biz.ua
Рецепт маковый торт. Рецепт макового торта.
Рецепт салата мимоза с сырок. Рецепт салата мимоза классический.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter