Тушкована яловичина із каштанами та чорносливом
- Яловичина 1 кг
- Каштан 500 г
- Чорнослив 200 г
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Масло вершкове 50 г
Яловичину вимити, нарізати кубиками 4х4 сантиметри, викласти у каструльку, додати трохи води і поставити тушкуватися на маленький вогонь (30 хв).
Цибулю порізати півкільцями і трохи обсмажити до золотистого кольору.
У каштанів (у шкаралупі) відрізати гостренький кінчик, щоб було видно зерно і закинути на 10 хвилин у киплячу воду. Потім злити і дати охолонути. Після того, як каштани охолонули, очистити від шкаралупи.
Чорнослив, якщо дуже сухий, то залити холодною водою на 10 хвилин. На сковорідці розігріти вершкове масло, викласти чорнослив і каштани, обсмажити протягом 10 хвилин.
До м'яса через 30 хвилин додати обсмажену цибулю, чорнослив із каштанами. Тушкувати ще на маленькому вогні протягом 60 хвилин (до готовності м'яса).
Подавати з відвареним рисом. Викладати на тарілку спочатку рис, а зверху м'ясо.
Салаты с авокадо - авокадо салат рецепт. Рецепты Приготовления.
Рецепты Для Мультиварки - рецепты едим дома с юлией высоцкой. Поможем выйти замуж в Германию.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter