Тушкована яловичина із каштанами та чорносливом

ДРУГІ СТРАВИ
619 Тушкована яловичина із каштанами та чорносливом
Фото - Тушкована яловичина із каштанами та чорносливом
інгредієнти:
  • Яловичина 1 кг
  • Каштан 500 г
  • Чорнослив 200 г
  • Цибуля ріпчаста 4 шт.
  • Масло вершкове 50 г

Яловичину вимити, нарізати кубиками 4х4 сантиметри, викласти у каструльку, додати трохи води і поставити тушкуватися на маленький вогонь (30 хв).

Цибулю порізати півкільцями і трохи обсмажити до золотистого кольору.

У каштанів (у шкаралупі) відрізати гостренький кінчик, щоб було видно зерно і закинути на 10 хвилин у киплячу воду. Потім злити і дати охолонути. Після того, як каштани охолонули, очистити від шкаралупи.

Чорнослив, якщо дуже сухий, то залити холодною водою на 10 хвилин. На сковорідці розігріти вершкове масло, викласти чорнослив і каштани, обсмажити протягом 10 хвилин.

До м'яса через 30 хвилин додати обсмажену цибулю, чорнослив із каштанами. Тушкувати ще на маленькому вогні протягом 60 хвилин (до готовності м'яса).

Подавати з відвареним рисом. Викладати на тарілку спочатку рис, а зверху м'ясо.

Салаты с авокадо - авокадо салат рецепт. Рецепты Приготовления.

Рецепты Для Мультиварки - рецепты едим дома с юлией высоцкой. Поможем выйти замуж в Германию.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter